таг: 20годишни

Короната не бира, го загрозува срцето и кај претходно здрави 20-годишни...

0
Сè поголем е бројот на 20-годишни луѓе кои прележале ковид-19 и бараат помош од кардиолог поради зголемен притисок. Испитувањата покажуваат дека додека биле...