таг: 1984“

Кинески хороскоп за 2024 година

0
реклама(Роден: 1948; 1960; 1972; 1984, 1996, 2008, 2020 година)(Роден: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)(Роден: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010,...

ВИДЕО: Филм кој оствари рекордна заработка од почетокот на пандемијата

0
Акциониот филм „Wonder Woman 1984“ во текот на божиќниот викенд ширум светот заработи околу 36,1 милион долари, објави во неделата дистрибутерот „Warner...