таг: 1964

Скопски тинејџерки со црнодробни пореметувања завршиле на Токсикологија поради диета со...

0
Една стара „диета“ промовирана 1964 година, а ревидирана и популаризирана преку едно светски влијателно женско списание во 2018 година, за жал станува сè...