таг: 190721

Во понеделник продолжува теренската вакцинација на населението

0
Теренската вакцинација утре (понеделник) 19.07.21 ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Муштица Гостивар – Градец, Калиште, Ѓурѓевиште, Ломница...