таг: 18261

Вакцинирани повеќе од 18.000 граѓани, новинарите и судиите следната недела

0
Досега вакцинирани се 18.261 лице, а освен возрасни граѓани, здравствени работници, вакцинирани се најкритичните групи на припадници на МВР, АРМ, наставнички од 1...