таг: 17годишната

Најтешката приказна на Мартина Дејаноскa: Една година затвор?! Не, борбата продолжува!

0
Ова е животна приказна на 17-годишната Мартина Дејаноскa напишана во прво лице. По сè она што го поминав и разочарувањето по објавената...