таг: 1111

Момче родено на 11.11.2011 година во 11:11 часот денеска слави 11...

0
Момче родено во 11.11 часот на 11.11.2011 година, денес наполни 11 години. Ученикот Даниел Саундерс од гратчето Бишоп Стортфорд во Англија денеска...