таг: 11годишно

11-годишен фотограф – сензација меѓу туристите во Боливија

0
11-годишно момче стана сензација меѓу туристите во Боливија. Со малку игра со перспективата, Питер Кондори прави креативни фотографии од посетителите во солените...