таг: 1040

Досега се вакцинирале 1.040 здравствени работници, а само мал дел имале...

0
Досега 1.040 здравствени работници ја примиле вакцината против ковид-19. Кај мал број од нив се пројавени реакции по вакцината како болки на местото...