таг: 100годишниот

Го собори Гинисовиот рекорд – работел во истата компанија дури 84...

0
100-годишниот Бразилец од јужниот град Бруска влезе во Гинисовата книга на рекорди, бидејќи 84 години работел во истата компанија. И покрај неговото...