таг: 100годишната

СТАНА ПРАБАБА ПО 35. ПАТ: Лили е стогодишна жена која го...

0
Речиси 100-годишната Лили Еберт, која го преживеала Холокаустот, а минала четири месеци во Аушвиц, неодамна стана прабаба по 35-ти пат. – За...