fbpx

таг: „Јозеум“

Нов хит во Шведска: Музеј за селфи

0
Новиот музеј на самослик, „Јозеум“ во Стокхолм, Шведска, нема уметнички дела на своите ѕидови. Наместо тоа, неговите осветлени, украсени соби се предвидени како...