таг: јасни

Мецола: Проширена ЕУ е најдобрата инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста и...

0
Во новото геостратешко опкружување, проширена ЕУ базирана на јасни цели, критериуми и заслуги, секогаш ќе претставува наша најдобра инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста...

САД сметаат дека Русија ќе употреби хемиско оружје во Украина

0
Американскиот претседател Џо Бајден изјави дека постојат јасни знаци оти рускиот претседател можеби се подготвува за употреба на хемиско и биолошко...