таг: Јанша

Словенечкиот премиер Јанша е позитивен на коронавирус

0
Премиерот на Словенија, Јанез Јанша, соопшти дека резултатот од брзиот тест покажал инфекција со коронавирус....

Јанша: Исклучително тешко ќе се влегува во Словенија за време на...

0
Словенечкиот премиер Јанез Јанша денеска изјави дека ќе биде исклучително тешко да се влезе во Словенија за време на празниците, како и во...