таг: „Јамал

Руска компанија прекина снабдување со гас на Германија

0
Снабдувањето со гас преку рускиот гасовод „Јамал- Европа “ од Русија кон Германија денеска беше стопирано. Понудите на „Гаспром“ за дополнителен...