fbpx

таг: „Јагода“

Месечината „јагода“ го осветли небото над Грција

0
Месечината „Јагода“ беше снимена над грчката престолнина Атина. Оваа година е втората Супер Месечина. Феноменот се забележува кога орбитата на нашиот природен...