таг: Шуто

Во Шуто Оризари почна карванот за вакцинација против ковид, утре е...

0
Со посета на Шуто Оризари, денеска почна карванот за вакцинација против Ковид-19, кој во следните две недели ќе опфати 14 општини низ државата....