таг: ШунЈи

Се огласи и Вуди Ален: Документарецот на „HBO“ е преполн со...

0
Вуди Ален и неговата сопруга Шун-Ји Превин за новата документарна серија за американскиот актер и режисер велат дека е „преполна со лаги“....