таг: Шумскиот

Горат и швајцарските Апли: Може да бидат потребни и недели за...

0
Пожарникарите сè уште се борат со шумскиот пожар на швајцарските Алпи, кој од...

Околу 30 домови уништени во шумски пожар во Австралија

0
Шумскиот пожар кој зафати делови североисточно од Перт, во Западна Австралија, уништи околу 30 домови и се заканува да продолжи, додека локалното население...