таг: шумарство

И министерот Николовски на Скопски маратон – за саат и 47...

0
реклама Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска трчаше на Виз Ер Скопски маратон....

Министерот Хоџа на увид на второстепена проценка на тутун на откупен...

0
Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа денеска присуствуваше на откупниот пункт на „Сокотаб“ во населбата Драчево, со цел...