таг: Шулц

Мислела дека е бремена бидејќи нејзиниот стомак се зголемувал, но докторите...

0
Американката Аманда Шулц (29) пред една година забележала дека нејзиниот стомак постојано се зголемува, иако вежбала секој ден и водела здрав начин на...