таг: Штрек

Германски вирусолог: Германски вирусолог: Четвртиот бран на коронавирус може да се...

0
Германскиот вируолог Хендрик Штрек очекува дека ситуацијата со коронавирусот сигурно ќе се влоши наесен и дека е можен четврти бран.Штрек предупредува дека и...