fbpx

таг: штетните

Американско истражување потврдува: Газираните сокови се многу штетни за црниот дроб

0
Црниот дроб ги филтрира штетните материи од телото и затоа неговото здравје е од исклучителна важност за човекот. Кога станува збор за оштетување...