таг: Штекер

Германски лекар сам направил вакцина против корона и ги вакцинирал пријателите...

0
Германскиот лекар Винфрид Штекер, кој сам ја направи вакцината против вирусот корона, и со неа ги вакцинираше семејството и пријателите, доби кривична пријава....