fbpx

таг: штедачи

Оштетените штедачи на собир пред Уставниот суд

0
Оштетените штедачи, физички и правни лица депоненти на Еуростандард банка денеска организираа собир пред Уставниот суд, кој...

Оштетените штедачи од Еуростандард очекуваат исправна одлука на Уставниот суд

0
Здружението на оштетени штедачи од Еуростандард банка очекуваат носење исправна одлука од Уставниот суд во среда кога...

Оштетените штедачи од Еуростандард бараат брзо разрешување на случајот

0
Оштетените штедачи од Еуростандард бака апелираат до надлежните институции да реагираат доследо и да го решат овој, како што наведуваат...