fbpx

таг: Шрек

Легендарниот Шрек наполни 20 години

0
Легендарниот анимиран јунак Шрек наполни дваесет години. Шрек е зелениот огар кој ја обожава самотијата во своето мочуриште. Неговиот живот се менува...