таг: шпиони

Петков: Руските агенти работеле против добрососедските односи на Северна Македонија и...

0
Агентите што беа откриени како руски шпиони во бугарската Државна агенција „Национална безбедност“ (ДАНС), работеле против добрососедските односи на Бугарија со...