таг: Шогаџу

ЈАПОНСКИ ЛЕК ЗА НАСТИНКА: Измешајте ги овие ТРИ состојки и ќе...

0
Шогаџу, или само чај од ѓумбир, е најпознатиот лек за настинка што се користи на Далечниот Исток. Јапонците од колено на колено...