таг: Шмркањето

Aко лошо спиете може да добиете мозочен удар

0
– Шмркањето со носот, ‘рчењето, превртувањето в кревет, долгите дремки дење, будењето ноќе, или пак, премалку или дури и премногу сон, освен што...

Проблемите со спиењето петкратно ја зголемуваат опасноста од мозочен удар

0
Шмркањето со носот, ‘рчењето, превртувањето в кревет, долгите дремки дење, будењето ноќе, или пак, премалку или дури и премногу сон, освен што придонесуваат...