fbpx

таг: Ши

Што одговори „жената лилјак“ на прашањето дали вирусот излегол од лабораторијата?

0
Ши Џенгли, врвен кинески вирусолог, која се соочува со испитувања среде теории дека коронавирусот може да потекнува од нејзината лабораторија, ги отфрли овие...