fbpx

таг: широката

Петицијата успешна – Амбер Херд ќе се појави само 10 минути...

0
По широката петиција против учеството на актерката Амбер Херд во вториот дел на „Аквамен“, продуцентите на филмот одлучија таа да учествува за помалку...

За два дена се вакцинирани над 1.500 лица со прва и...

0
Во рамки на широката кампања за имунизација за заштита на ризичното население од тешка форма на Ковид-19, за два дена се вакцинирани над...