fbpx

таг: шипки

Овој чај ви е многу потребен, има многу витамини и го...

0
Чајот од шипки е многу корисен и здрав и изобилува со витамини. Во само 100 грама има витамин Ц колку во килограм...

Овој чај ви е многу потребен, има многу витамини и го...

0
Чајот од шипки е многу корисен и здрав и изобилува со витамини. Во само 100 грама има витамин Ц колку во килограм...