таг: шестгодишна

„Ѕверка“ која скротува ѕверови, Ана Марија Таневска: Сменив 12 мотори, а...

0
На мотор е од шестгодишна возраст, на 10 години учествувала на патеката во Кичево во категорија до 80 cc, па следеле и...