fbpx

таг: шестгодишната

Д-р Трајческа е трето медицинско лице од Охрид кое почина од...

0
Шеесет и шестгодишната д-р Зора Љушеска-Трајческа, специјалист по физикална медицина и рехабилитација во охридската Специјална болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ е...