таг: шеста

Ова е список на најсреќните нации во светот – погледнете на...

0
Финска е прогласена за земја со најсреќна популација шеста година по ред, според Светскиот извештај за среќа објавен денеска. Македонија е...

Проф. д-р Елисавета Стикова: Да бидеш шеста земја во светот по...

0
Да бидеш шеста земја во светот по смртност од ковид-19 е нешто што сите нè загрижува и сметам дека сега сме во иста...