таг: Шеклер

Д-р Шеклер: Новиот сој најмногу им се заканува на овие две...

0
Српскиот виролог д-р Миланко Шеклер истакнува дека оние кои во моментов се заразени со корона имаат измешани симптоми кои биле впечатливи кај делта...

Д-р Миланко Шеклер, српски вирусолог: Поблагите мерки ќе му овозможат на...

0
Српскиот вирусологот Миланко Шеклер по повод новите, поблаги мерки кои Кризниот штаб ги предлага, вели дека тие ќе овозможат вирусот да остане во...

Која вакцина е најотпорна на мутациите на коронавирусот?

0
Миланко Шеклер, српскиот виролог и микробиолог од Ветеринарниот институт во Краљево, вели дека кинеската вакцина против коронавирус побавно создава имунитет, но дека според...