таг: Шарлин

Откриено каде се криела и каква борба водела принцезата Шарлин од...

0
Се чини дека принцезата Шарлин пропадна во земја. Јавноста не престана да се шпекулира за тоа што се случува со сопругата на...

Сопругата на принцот Алберт има нова фризура – Принцезата Шарлин избрчи...

0
Принцезата Шарлин, сопругата на принцот Алберт од Монако реши да го промени имиџот. Поточно, својата фризура, па направи навистина смел потег кога...