таг: шапка

Шапката на Наполеон продадена за 1,9 милиони евра

0
реклама Шапка која му припаѓала на Наполеон Бонапарта кога тој владеел со Француската империја...

Шапката на Индијана Џонс дадена на аукција: Цената постојано расте

0
Рачно изработената шапка што ја носеше Харисон Форд во филмот „Индијана Џонс“ од 1984 година се очекува да биде проценета во опсег...