таг: Шана

Тага до небото: Шест бели ковчези – последно збогум за младите...

0
Иван Миличевиќ, Стипе Ромиќ, Шана Павковиќ, Миа Солдо, Стипе Павковиќ и Марија Павковиќ, кои починаа на новогодишната ноќ од гушење со гас во...