таг: Чурин

Касна чоколадо и си умре: Словенката Аленка имаше неизлечива болест и...

0
Аленка Чурин Јанжековиќ, професорка од Словенија, почина на 13 март во Швајцарија на начин и во време по сопствен избор.Имено, таа се...