fbpx

таг: чудната

Дневен хороскоп за 3 февруари: Човечки е да се греши, така...

0
ОвенЌе бидете потресени од чудната планетарна енергија. Всушност, „разнишани“ може да биде благ збор. Најдобро би било да се наоружате и да...