таг: чувствуваат

Лекарите не се чувствуваат безбедно, сакаат построги казни за напад на...

0
Лекарите не се чувствуваат безбедно зашто сите имаат пациенти кои се зависници, психички нестабилни, со анксиозноно депресивни состојби, биполарни растројства,…, оцени денеска претседателката...

Зошто луѓето се чувствуваат непријатно кога го слушаат својот глас на...

0
реклама Многумина се чувствуваат непријатно, неудобно, па дури и вознемирени кога го слушаат сопствениот глас...

Луѓето родени под овие знаци обожаваат животни и обично имаат многу...

0
МНОГУ луѓе се чувствуваат безбедно и удобно покрај своите миленици, а тоа често го претпочитаат од излегувањето и дружењето со луѓе. Таквите луѓе...

Десет рани знаци на бременост

0
Некои симптоми се чувствуваат само во првите месеци од бременоста, а потоа повремено се повлекуваат. Отсуство на менструација ...

Како непланираната бременост влијае на врската?

0
Жените можат да се чувствуваат збунето, осамено, несфатено и преплашено, а токму тие чувства дополнително го поттикнуваат работењето на хормоните. Од негативни...