таг: чување

„123456“, „qwerty“, „password“… Објавени 200-те најупотребувани лозинки во 2021 година

0
Компанијата за организирање и чување лозинки „Норд пас“ за годинава ги објави 200-те најчесто употребувани лозинки на корисниците од 50 земји низ светот....