таг: Чолиќ

Здраво Чолиќ денеска полни 70 години: Важи за една од најголемите...

0
Пејачот Здравко Чолиќ денес го слави 70-от роденден, иако многумина мислеа дека е помлад. Здравко Чолиќ е роден на 30...