fbpx

таг: Човештвото

Планетата Земја од денеска живее на кредит

0
Од денеска човештвото ги потроши сите природни ресурси кои Земјата може да ги произведе за...

СЗО: По пандемијата човештвото ќе се соочи со посериозни проблеми од...

0
По завршувањето на пандемијата од коронавирусот, човештвото ќе се соочи со посериозни предизвици поврзани со...

СЗО: Поминавме 60 отсто од патот во битката против Ковид-19

0
Човештвото мина околу 60 отсто од патот на борбата против коронавирусот, но неочекувани пречки се уште може да се појават, вели Сума Сваминатан,...