таг: човечка

Бруталната војна што ја води Русија против Украина е војна и...

0
„Ако сакаме слобода и мир, имаме човечка и цивилизациска обврска да застанеме во одбрана на мирот и слободата на Украина. – Не...

Зеленски: За една човечка заедница да стане држава, најдобрите ликови мора...

0
„За една човечка заедница да стане нација и држава, најдобрите ликови во земјата мора да имаат срца што не можат да се задоволат...

Инстаграм не ја отстранува веднаш вознемирувачката содржина, а еве кои се...

0
реклама Приоритет Човечка анализа Нејаснотии – дополнителното време за анализа може да предизвика одредени нејаснотии за одредена содржина. Кога нема дополнителни...

Човечката љубов е безгранична, кога семејствата се одлучија да даруваат некому...

0
Таа човечка љубов е безгранична, кога семејствата се одлучија на едно човечно дело и подарија живот некому кому му претстоеше краток...