таг: човековата

ЦИВИЛ на Меѓународниот ден на човековата солидарност: Политичките актери имаат обврска...

0
Меѓународниот ден на човековата солидарност, 20 декември, е ден се одбележува единството во различноста, да се подигне јавната свест за важноста на...