таг: членстото

Галовеј и Силвестри: И покрај пречките, ЕУ агендата треба да продолжи

0
Сите јасно се согласуваме дека членстото во ЕУ е примарна цел и за Северна Макеоднија и за целиот регион. И покрај пречките што...