таг: ЧичинШаин

Ќе дојдеме до колективен имунитет, но тој ќе биде платен со...

0
Вирусниот имунолог Лука Чичин-Шаин на телевизијата Н1 коментираше за големиот број новозаразени во Хрватска, речиси 17.000. Многу европски земји бележат рекордни бројки....