fbpx

таг: Чипчиќ

Весна Чипчиќ ја искара публиката: Би сакала публиката повторно да доаѓа...

0
Актерката Весна Чипчиќ неодамна прележа коронавирус, па полека се враќа на работните обврски колку што тоа ѝ го дозволуваат епидемиолошките мерки. ...